Vlaggenlijn bedrukken

Al sinds 1985 kunt u bij Siersema vlaggenlijnen bedrukken voor binnen en buiten. Op papier, weerbestendig kunststof of brandwerend materiaal. In elke gewenste lengte, (stans)vorm, kleur en ontwerp.

Standaard zitten er 40 vlaggetjes met logo op een vlaggenlijn van 10 meter. Voor de opdruk kunt u een eigen ontwerp kiezen om de vlaggenlijn mee te bedrukken. Zo kunt u een volledig gepersonaliseerde vlaggenlijn ontwerpen met logo of andere print. De vlaggetjes zijn dubbelzijdig en fullcolour gedrukt. Er is keuze uit éénzelfde afbeelding of meerdere repeterende afbeeldingen. De vlaggenlijnen met eigen ontwerp worden genaaid aan een witte nylonband. De twee meest gangbare vormen zijn punt en recht, 15×21 cm. Over andere vormen, formaten, lengtes en aantallen adviseren we u graag.

Met je eigen tekst, ontwerp en logo bevorderen de vlaggenlijnen van Siersema wat je wilt: de attentiewaarde, naamsbekendheid en verkoop. Onze vlaggenlijnen met logo worden dan ook geleverd aan meerdere grote landelijke winkelketens en lokale bedrijven. Zeg het maar en Siersema vlaggenlijnen promoten het.

Papier

FSC Gecertificeerd 150/200 gesatineerd wit MC papier, uitermate geschikt voor binnen gebruik.

Kunststof

116 g kunststof Yupo, kleur wit. Niet scheurbaar, geschikt voor binnen, maar ook voor kortstondig buitengebruik.

Flamstop

FSC Gecertificeerd 120 g of 185 g vlamwerend wit Flamstop papier, zoals de naam al aangeeft: brandvertragend materiaal. Geschikt voor o.a. Horeca gelegenheden. Het materiaal Flamstop is enigszins gevoelig m.b.t. vochtwisseling waardoor het papier iets kan gaan krullen.

Vlaggenlijn bedrukken met logo: een persoonlijke toets aan jouw evenement

Wanneer u een evenement organiseert, biedt het bedrukken van een vlaggenlijn met logo een uitstekende mogelijkheid om een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een beurs of een jubileum, een gepersonaliseerde vlaggenlijn voegt niet alleen sfeer toe, maar werkt ook als een krachtig marketingmiddel. Door uw logo op de vlaggenlijn te bedrukken, trekt het de aandacht van bezoekers en vergroot u daarmee de merkbekendheid. Een vlaggenlijn bedrukken met logo biedt dus een unieke mogelijkheid om uw boodschap op een professionele en stijlvolle manier over te brengen.

Wilt u een eigen vlaggenlijn ontwerpen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op, en wij geven u graag persoonlijk advies.

Daarom kiest u voor Siersema

  • Productie in eigen huis
  • Spoedlevering
  • Eigen ontwerp vlaggetjes
  • Meters tot kilometers

Al sinds 1985 is Siersema het adres voor bedrukte vlaggenlijnen voor binnen en buiten. Op papier, weerbestendig kunststof of brandwerend materiaal.