Slingers bedrukken met logo

Op maat gemaakte slingers bedrukken met logo

Bent u op zoek naar een unieke en opvallende manier om uw bedrijf, evenement of merk te promoten? Overweeg dan om slingers te bedrukken met uw eigen logo. Bij Siersema Vlaggen begrijpen we het belang van het creëren van een sterke merkidentiteit en het opvallen in de zakelijke markt. Daarom bieden wij al sinds 1985 hoogwaardige vlaggenlijnen aan, die volledig kunnen worden aangepast aan uw wensen. Of het nu gaat om beurzen, feesten, jubilea of andere gelegenheden, met bedrukte slingers kunt u uw logo, slogan of speciale boodschap op een stijlvolle en professionele manier presenteren.

Onze slingers worden speciaal voor u op maat bedrukt met uw eigen logo. Hierdoor creëert u een uniek en opvallend promotiemiddel dat perfect aansluit bij uw merk. Of het nu gaat om een groot evenement of een kleinschalige bijeenkomst, een bedrukte slinger met uw logo trekt de aandacht van uw doelgroep en zorgt voor een blijvende indruk. Laat uw merk opvallen en creëer een feestelijke sfeer met onze gepersonaliseerde slingers.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Bij Siersema Vlaggen staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor het bedrukken van slingers met uw logo, kunt u rekenen op materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Onze vlaggenlijnen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor u ze op diverse locaties en evenementen kunt inzetten.

Bovendien zorgen we ervoor dat de bedrukking van uw logo op de slingers van uitstekende kwaliteit is. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen onze ervaren professionals ervoor dat uw logo helder, scherp en professioneel wordt weergegeven. Zo bent u verzekerd van een indrukwekkende en representatieve presentatie van uw merk. Maak een sterke visuele impact en laat uw bedrukte slingers met logo het verhaal van uw merk vertellen.

Papier

FSC Gecertificeerd 150/200 gesatineerd wit MC papier, uitermate geschikt voor binnen gebruik.

Kunststof

116 g kunststof Yupo, kleur wit. Niet scheurbaar, geschikt voor binnen, maar ook voor kortstondig buitengebruik.

Flamstop

FSC Gecertificeerd 120 g of 185 g vlamwerend wit Flamstop papier, zoals de naam al aangeeft: brandvertragend materiaal. Geschikt voor o.a. Horeca gelegenheden. Het materiaal Flamstop is enigszins gevoelig m.b.t. vochtwisseling waardoor het papier iets kan gaan krullen.

Vraag een offerte aan of neem contact op voor advies op maat

Bent u geïnteresseerd in het bedrukken van een slinger met uw eigen logo? Bij Siersema Vlaggen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze prijzen zijn scherp en passen binnen uw budget en behoeften. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om u te voorzien van advies op maat. Of u nu vragen heeft over het ontwerpproces, de materiaalkeuze of de toepassingsmogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Maak vandaag nog een blijvende indruk met gepersonaliseerde vlaggenlijnen van Siersema Vlaggen. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor het bedrukken van slingers met uw eigen logo.

Daarom kiest u voor Siersema

  • Productie in eigen huis
  • Spoedlevering
  • Eigen ontwerp vlaggetjes
  • Meters tot kilometers

Al sinds 1985 is Siersema het adres voor bedrukte vlaggenlijnen voor binnen en buiten. Op papier, weerbestendig kunststof of brandwerend materiaal.