Promotiemateriaal met logo

Bedrukte vlaggenlijnen: uniek promotiemateriaal met logo

Op zoek naar hoogwaardig promotiemateriaal met logo dat de aandacht trekt? Dat is wat onze vlaggenlijnen doen! Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte vlaggenlijnen die jouw bedrijfslogo op een opvallende en professionele manier presenteren.

Unieke vlaggenlijnen als promotiemateriaal voor elk evenement

Of je nu een evenement, beurs, promotieactie of feest organiseert, onze vlaggenlijnen bieden de perfecte mogelijkheid om je merk te presenteren. Elke keer dat je bedrijfsnaam en logo in het oog springen, bouw je aan merkbekendheid en -retentie. Zo laat je jouw bedrijf opvallen met gepersonaliseerd promotiemateriaal dat blijft hangen, letterlijk en figuurlijk!

Vlaggenlijnen op maat gemaakt

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte ontwerpen voor jouw bedrukte vlaggenlijnen. Omdat we alles inhouse bedrukken, zijn zo’n beetje alle kleuren, stijlen, opdrukken en vormen mogelijk. Laat je visie tot leven komen en werk samen met ons om een design te creëren dat perfect aansluit bij de identiteit van jouw merk.

Vragen over de mogelijkheden voor jouw promotiemateriaal met logo?

Bel ons!

 • Vlaggenlijnen Poiesz
  Vlaggenlijnen Poiesz
  Poiesz supermarkten vierde het 95-jarige bestaan met Siersema. Vrolijke vlaggenlijnen gaven de 70 supermarkten een vrolijke en feestelijke sfeer bij kassa’s en servicebalies. En dat 365 dagen lang.
 • Vlaggenlijnen BKF
  Vlaggenlijnen BKF
  Geslaagde open dag voor BKF Kraanverhuur en Transportbedrijf. Iedereen kon hun zware materiaal bekijken. De bedrukte vlaggetjes van Siersema maakten hierbij een kranige indruk. Ze werden niet over het hoofd gezien. Dus heeft u een event? Show het met Siersema.
 • Vlaggenlijnen Sonnema
  Vlaggenlijnen Sonnema
  Sonnema gebruikt al jaren bedrukte vlaggenlijnen voor horeca en evenementen, o.a. voor Lake Dance Festival te Eindhoven en de Dutchweek in Oostenrijk. Sonnema: "Siersema is oplossingsgericht en schakelt snel en makkelijk. De prima vlaggenlijnen zorgen voor zichtbaarheid en gezelligheid."
 • Vlaggenlijnen Steegenga Mode
  Vlaggenlijnen Steegenga Mode
  Extra aandacht voor SALE in de winkel van Steegenga Mode te Balk. Meters meer aandacht met eigen bedrukte vlaggenlijnen!

Promotiemateriaal van hoogwaardige kwaliteit

Met promotiemateriaal met logo staat jouw merk direct prominent in beeld. Maar de uitstraling is daarbij van groot belang. Daarom zijn onze vlaggenlijnen vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Bij binnen- of buitengebruik behouden onze kunststof vlaggenlijnen kleur en scherpte. Of kies voor hoogwaardig, brandwerend materiaal.

Vraag een offerte aan of neem contact op voor advies op maat

Bent u geïnteresseerd in het bedrukken van promotiemateriaal met logo? Bij Siersema Vlaggen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze prijzen zijn scherp en passen binnen uw budget en behoeften. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om u te voorzien van advies op maat. Of u nu vragen heeft over het ontwerpproces, de materiaalkeuze of de toepassingsmogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Daarom kiest u voor Siersema

 • Productie in eigen huis
 • Spoedlevering
 • Eigen ontwerp vlaggetjes
 • Meters tot kilometers

Al sinds 1985 is Siersema het adres voor bedrukte vlaggenlijnen voor binnen en buiten. Op papier, weerbestendig kunststof of brandwerend materiaal.